Så kan mobiltäckning inomhus förbättras

Du är välkommen att ta del av de första resultaten från ett projekt som syftar till att hitta lösningar för att förbättra mobiltäckningen i moderna energieffektiva byggnader. Acreo Swedish ICT arrangerar seminarier i Stockholm den 23 september och Göteborg den 28 september där vi kommer att presentera resultaten från piloter som genomförts under våren och sommaren 2016. 

Dålig mobiltäckning inomhus drabbar tusentals svenska hushåll och boende i moderna energieffektiva byggnader. I takt med att byggandet av energieffektiva hus ökar riskerar allt fler att drabbas. Acreo Swedish ICT och partners tar i det här projektet ett helhetsgrepp för att förbättra mobiltäckningen inomhus och lösa problemet för gott. Projektet kommer att pågå fram till sommaren 2017, med målet att hitta både affärsmodeller och tekniska lösningar för fullgod mobiltäckning inomhus, oavsett operatör.

Vi har ett begränsat antal platser till seminarierna. Anmälan stänger den 16 september, så anmäl dig redan idag för att säkra en plats.

Har du inte möjlighet att delta på seminariet i Stockholm?

Vi arrangerar även ett seminarie i Göteborg den 28 september. Klicka här för att anmäla dig till det istället.

En detaljerad agenda för seminarierna presenteras i augusti.

 

Vi ser fram emot att träffa dig i september!

Acreo Swedish ICT

Läs mer om projektet

Mobiltäckning inomhus

Mobiltäckning inomhus - Frågor och svar

Date/time: 
Friday, September 23, 2016, 08:15 to 10:00
Location: 
SABO
Drottninggatan 29
Stockholm
Sweden
SE