Elektronikmässan 2015 - Join the future

Nyfiken på framtidens teknik?

Söker du en oberoende partner för teknisk utveckling av dina produkter och processer? Är du intresserad av hur forskningsinstitut praktiskt kan stödja små och stora företag med innovativ teknik, metod- och materialutveckling? Ta chansen att prata med Acreo Swedish ICT, SP och Swerea IVF på Elektronikmässan 14 - 15 april på Svenska Mässan i Göteborg.

De två fackmässorna Elektronik 2015 och High TECH Engineering 2015 har närmare 200 utställare och ett fullspäckat konferensprogram. Mässorna fokuserar på högteknologisk ingenjörskonst, innovation, utveckling och framtidens teknik.

Passa även på att lyssna på intressanta seminarier med våra experter;

Tekniköverföring i praktiken - för små och medelstora företag - 14/4, 11.30-12.30

Talare: Jan Wipenmyr Acreo Swedish ICT/RISE SME

Var kan jag som småföretagare hitta kompetens och finansiering till min produktutveckling? Vi presenterar vår framgångsrika metod för tekniköverföring, utveckling och vilka finansieringsmöjligheter som finns.

Efter seminariet bjuder vi på lunchmacka i vår monter - för dig som bär på idéer och intresse för egen produkt- och teknikutveckling. 

Resurseffektivitet - återvinning av kritiska metaller i elektronik - 15/4, 10.15-11.15

Talare: Jakob Blomgren Acreo Swedish ICT

EU har identifierat ett antal kritiska metaller av strategisk betydelse för europeisk elektronikindustri.  Produktionen av dessa metaller sker i ett fåtal länder, varav Kina är den dominerande leverantören.  Presentationen berör ett pågående EU-projekt, REMANENCE, med målsättning att finna metoder för återvinning av neodym ur elektronikskrot. 

Utöver Acreos experter pratar våra kollegor på SP och Swerea bl a om automatiserade fordon, 3D-printing av elektronik och tillförlitlighet. Gå till hela seminarieprogrammet

 

Välkommen på ett samtal och en kopp kaffe i monter FO3:88!

Registrera dig och skriv ut ditt kostnadsfria entrékort här Ange kod: 5050

Gå till Elektronikmässan 2015

Date/time: 
Tuesday, April 14, 2015, 09:00 to Wednesday, April 15, 2015, 17:00
Location: 
Svenska Mässan Göteborg
Sweden
SE
Contact: 
Louise Felldin